PERSBERICHT 
13 maart 2020

FESTIVATE VERPLAATST NAAR 4 & 5 SEPTEMBER


Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land kan de editie van Festivate op 3 & 4 april 2020 in Deil niet plaatsvinden. Wij hebben als organisatie besloten het festival te verplaatsen naar 4 & 5 september 2020.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers, artiesten en leveranciers zijn onze eerste prioriteit. Deze aspecten kunnen wij als festival in deze tijd niet waarborgen. Daarnaast heeft het kabinet zware maatregelen afgekondigd in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Evenementen met meer dan honderd personen in Nederland worden afgelast en deze maatregelen gelden tot ten minste 31 maart. Hoe deze situatie eruit ziet op 3 & 4 april is nog onduidelijk en wij kunnen niet uitsluiten dat er ook na deze tijd maatregelen moeten worden genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit risico willen wij niet nemen en kunnen als organisatie niet anders dan onze verantwoordelijkheid nemen en Festivate 2020 verplaatsen naar 4 & 5 september 2020. 

Dit zijn zeer ongebruikelijke omstandigheden en hoewel de situatie buiten onze controle ligt, hopen we oprecht op jullie begrip, als trouwe Festifans. Al gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 5 september 2020. Ticket-kopers ontvangen binnenkort een persoonlijk bericht met meer informatie.

We willen jullie bedanken voor de steun en het vertrouwen. Ondertussen werken wij keihard door om ook de 8e editie van Festivate tot een succes te maken. De online ticketverkoop loopt door en we hopen iedereen het eerste weekend van september te zien om een nieuwe editie van Festivate met ons te vieren!

Meer informatie en alle antwoorden op jouw vragen vind je bij FAQ.


Voor persgerelateerde vragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

Pleuni Wall

Communicatie Festivate

06 48 82 89 07

pers@festivate.nl