CREW ONLY SITE

FUNCTIES

OPBOUW

Bouw mee vanaf dag één, help de verschillende area’s en tent op te zetten en richt de stages met ons in.

AFBOUW

Zodra we na het Festivate weekend de tent hebben gesloopt, begint ook letterlijk het afbouwen en ‘sloopwerk’. In een paar dagen brengen we gehuurde materialen terug naar de leveranciers en het terrein in originele staat.

HORECA

Weet jij van aanpakken en heb je enige horeca ervaring? We zoeken altijd puike tappers, runners om de bar aan te vullen en snelle jelle’s om bezoekers snel te voorzien van hun drankje.

COÖRDINATIE

Achter de schermen stroomlijnen we processen, planning en communicatie, waarbij je een rol kunt spelen. Aan de voorzijde is begeleiding nodig bij de ingang en voor de vele vrijwilligers.

NIEUWS

TICKETVERKOOP GESTART

De ticketverkoop voor Festivate 2020 is gestart! Er zaten meer dan 800 bezoekers klaar om in het eerste weekend al early birds te bemachtigen. Deze zijn er weer in beperkte voorraad, OP=OP.

GA JIJ VOOR EEN WEEKEND?

Mis niets van Festivate 2020. Koop nu een WEEKEND ticket zodat je toegang hebt op zowel vrijdag als zaterdag. Twijfel je nog? Zowel vrijdag als zaterdag staan er goede artiesten op de line up dus wees erbij. Er zijn namelijk geen losse vrijdag kaarten beschikbaar.

TICKET LAUNCH PARTY UITVERKOCHT

We konden niet wachten om een feest te geven. Daarom hebben we de start van de ticketverkoop met een Ticket launch party op vrijdag 15 november j.l. bij Prinsheerlijk, Geldermalsen. Festifan Tommy mocht op de knop drukken, waardoor de officiële kaartverkoop van start ging.

HANDJE HELPEN?

Wil je meehelpen om ook deze editie tot een succes te maken? Meld je aan als vrijwilliger. Help met de opbouw, afbouw of draai een bardienst. Als is het maar om het vrijwilligersfeest mee te maken.

Er komt begin december een losse site, speciaal voor jou als crew.

JOIN THE TEAM

FAQ | ALGEMENE VOORWAARDEN