FESTIVATE VERPLAATST NAAR 8 & 9 APRIL 2022

 • Ik heb mijn sponsoring bevestigd. Sponsor ik automatisch de editie op 8 & 9 april?
  Ja, hiervoor hoef je niets te doen. Indien nodig nemen wij contact met je op, bijvoorbeeld wanneer je iets (opnieuw) moet bevestigen, we nog een logo of aanvullende informatie nodig hebben.
 • Heeft de verplaatsing van Festivate nadelige gevolgen voor de tegenprestaties van mijn sponsoring?
  Nee, alle tegenprestaties die in de sponsorpakketten zijn inbegrepen of met je zijn afgesproken blijven van toepassing voor de editie van 8 & 9 april 2022. 
 • Vanwege de verplaatsing van Festivate naar 8 & 9 april geniet mijn bedrijf van langere zichtbaarheid op de website van Festivate. Heeft dit financiële consequenties?
  Nee, Festivate hecht veel waarde aan haar sponsor-relaties en is trots op deze samenwerking. Als Festivate haar sponsoren een extra podium kan geven, door bijvoorbeeld bedrijfslogo’s een langere tijd uit te dragen, werken wij hier graag aan mee. 
 • Ik heb een factuur ontvangen voor sponsoring 8 & 9 april. Wat nu?
  De sponsoring en het afgenomen pakket is voor de eerstvolgende editie en uitingen worden opgemaakt en volgens planning geplaatst. Je kan de factuur voldoen.
 • Ik heb mijn sponsoring bevestigd, maar sta nog niet op de website. Wat nu?
  We proberen je vermelding op korte termijn te verzorgen. We werken ongeveer tweewekelijks de website bij. Vaak valt dit samen met het factuurmoment. Na betaling volgt het verzorgen van de uitingen, waaronder de vermelding op de website.
 • Ik heb een andere vraag. Wie kan mij verder helpen?
  Mail je vraag en contactgegevens naar sponsor@festivate.nl en we helpen je graag verder.
 • Kan ik nog sponsoren?
  Ja, dat kan. Wij verwelkomen het gehele jaar sponsoren! Je kan het sponsor- aanmeldformulier vinden op onze sponsorpagina: www.festivate.nl/sponsoren. Wil je gelijk naar het aanmeldformulier, klik dan hier. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Liever telefonisch contact? Neem contact op met Rick van Soelen via 06 203 114 61.