PERSBERICHT 
3 maart 2021

FESTIVATE VERPLAATST NAAR 2022

Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus wordt festival ‘Festivate’ verplaatst. De 8e editie van ‘Festivate’ zal plaatsvinden op vrijdag 8 & zaterdag 9 april 2022.

 

Een tegenvaller, maar de organisatie kijkt vol goede moed naar volgend jaar vertelt voorzitter van het festival Angelo Ridderhof: “We hebben er bewust voor gekozen de beoogde datum in 2021 een jaar te verzetten. De festivalagenda zal naar verwachting later dit jaar erg vol worden. Veel grote festivals hopen alsnog op doorgang en verplaatsen hun evenement naar dit najaar. Mede door de test-evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden hebben we vertrouwen dat we volgend jaar weer een echte Festivate-editie kunnen neerzetten.”

 

Dat er dit jaar geen festivaltenten aan de horizon van het Betuwse dorpje Deil zullen gloren betekent niet dat de organisatie niet met een alternatief komt. De welbekende ‘Festivate House Sessions’ zullen terugkeren op 10 april 2021. Hierbij voorziet het festival haar trouwe achterban via een livestream van goede livesets van diverse Festivate-DJ’s. ‘Festivate House Sessions’ is te volgen via www.twitch.tv/festivate. Houd de socialmedia kanalen van het evenement in de gaten voor de actuele line-up en tijden.


Alle gekochte tickets blijven
geldig voor de editie op 8 & 9 april 2022. Kijk voor meer informatie en tickets op festivate.nl.

Voor persgerelateerde vragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:
Pleuni Wall

Communicatie Festivate

06 48 82 89 07

pers@festivate.nl